ďťż
problem Wizarda 1.96 z Ravincą





MasterBLB - N lis 20, 2005 9:32 pm
" />po updacie na 1.96 Wiz przestał mi skany kart z ravincy wyświetlac,a plik patch.exe daje komunikat "key violation"




alien - N lis 20, 2005 10:14 pm
" />Odinstaluj to, sciagnij jeszcze raz i zainstaluj ponownie.



MasterBLB - Pn lis 21, 2005 8:31 am
" />niestety,nic to nie pomogło



LowRider - Pn lis 21, 2005 10:16 am
" />ja mam z kolei inny troche problem ktory pojawił sie juz na poprzedniej wersji tego programu mianowicie:
1) nie moge sie zarejestrowac
2) a jak sie juz zarejestruje to chce wejsc na serva a tam mi pokazuje caly czas ze podalem zle haslo mimo iz bylo ono dobre...

POMOCY !!!




Don Pedrosso - Pn lis 21, 2005 6:29 pm
" />A ja mam inny problem nie mogę się połączyć z servem k20 bo wyskakuje mi błąd user.exe Reinstalowałem wizza bez najnowszego update wszystko gra tylko z servem sie połączyć nie chce a jak dograłem najnowszy update znowu ta sama sytuacja błąd user.exe



bialy0021 - Pn lis 21, 2005 6:51 pm
" />
">A ja mam inny problem nie mogę się połączyć z servem k20 bo wyskakuje mi błąd user.exe Reinstalowałem wizza bez najnowszego update wszystko gra tylko z servem sie połączyć nie chce a jak dograłem najnowszy update znowu ta sama sytuacja błąd user.exe

seconds don : |



alien - Pn lis 21, 2005 8:00 pm
" />Na razie zainstalujcie te wersje: http://k20.no-ip.info/board/dload.php?a ... ile_id=101

Jest to tylko plik Wizard.exe, ktory nalezy zamienic na ten z katalogu z Wizem (800 kB). Jest to wesja, ktora poprzednio dobrze dzialala, lacznie z polaczeniem do serwera, nic w niej nie zmienialem.

Napiszcie, czy to dziala, a ja pomysle, gdzie jest blad w nowej wersji. Dzis z ta starsza wersja nie bedzie dzialalo obserwowanie, bo nie chce juz zmieniac i restartowac serwera.

Swoja droga, instalowalem najnowsza wersje Wiza w roznych miejscach (u kumpli) iwszedzie dzialal.

Moze inaczej: Czy jest ktos komu dziala najnowsza wersja Wizarda?



Stilghar - Pn lis 21, 2005 8:10 pm
" />Ściągnąłem instalkę w exe, odinstalowałem starszą wersję, zainstalowałem nową i bez najmniejszych problemów chodzi.



Chmura - Pn lis 21, 2005 8:52 pm
" />Mi wyskakuje że program wykonał nieprawidłową opcję jak włączam okienko do połączenia jakiej wersji bym nie miał ,a jak prubuje wczytywać deki to się zawiersza ,co jest kur*a ?!



bialy0021 - Pn lis 21, 2005 9:06 pm
" />u mnie dokladnie to samo (odnosnie wersji, bo decki na szczescie sie wczytuja normalnie : P)...

dawniej na 1.95 wszystko ladnie dzialalo a teraz nawet na tej wersji gdy chce sie polaczyc z serwem wyskakuje wyzej wymieniony blad z user.exe...

po jeszcze jednym sprawdzeniu wersji 1.95, 1.96.exe i 1.96.zip dalej nie dziala...

dobrze ze ip dziala : )=



Frozen_Shade - Pn lis 21, 2005 9:10 pm
" />Przypomne (moze to cos pomoze), ze wszystko syplo sie po restarcie serwera (19:45)



siepacz - Pn lis 21, 2005 9:14 pm
" />darkcloud: co do deckow... nie jest to wina update'a a obecny od dawien dawna blad wiza, co pojawia sie losowo w sumie... konieczna reinstalka calosci.



MasterBLB - Pn lis 21, 2005 9:15 pm
" />bez zmian.Nadal dostaję komunikat "acess voilation w ntdll.dll",i nadal odczytuje skan jedynie dla niektórych kart z ravincy



Paski - Pn lis 21, 2005 9:19 pm
" />Jeżu dobrze że ja nie mam takich problemów bo bym za kija sobie nie poradził



Vini - Wt lis 22, 2005 12:16 pm
" />To ja powiem tyle, tez mam bład user.exe.
Zainstalowanie starej wersji nie pomaga.



snake61 - Wt lis 22, 2005 12:23 pm
" />Ja mam to samo co Vini, Bialy i Frozen Szejd (tak jak on powiedział, zaczęło to się od restartu servera...)
hoły szyt...



Don Pedrosso - Wt lis 22, 2005 1:42 pm
" />
">Na razie zainstalujcie te wersje: http://k20.no-ip.info/board/dload.php?a ... ile_id=101

Jest to tylko plik Wizard.exe, ktory nalezy zamienic na ten z katalogu z Wizem (800 kB). Jest to wesja, ktora poprzednio dobrze dzialala, lacznie z polaczeniem do serwera, nic w niej nie zmienialem.

Napiszcie, czy to dziala, a ja pomysle, gdzie jest blad w nowej wersji. Dzis z ta starsza wersja nie bedzie dzialalo obserwowanie, bo nie chce juz zmieniac i restartowac serwera.

Mi wyskakuje błąd user.exe nawet z po podmienieniu pliku wizard.exe plikiem do ktorego dałeś link :/



Ghost of tost - Wt lis 22, 2005 2:11 pm
" />Ja,gdy chce wejść na serwer k20 nie moge.Kiedy wyłaczam to nie moge .potem pisze gdy używam magicznej kombinacji to pisze,że Wizard nie odpowiada .POMOCY!!!!!!!



Soramaro - Wt lis 22, 2005 5:05 pm
" />Wyskakuje mi ze"program wykonal nie prwidlowa ....., skontaktuj sie ze sprzedawca" a jak daje szczególy to pisze: WIZARD spowodowal bląd: nieprawidłowa strona w module USER.EXE przy 0004:00006001" To sie pokazuje jak chce polaczyc sie z serwerem. System przinstowalem 3 razy, a wizarda nie wiem ile. Robilem rozne kombinacje upków i NIC. pomocy

| | | | >

© design by e-nordstrom